Verzending en transport Gratis bezorging vanaf € 150,-
Pakket Voor 13:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis!
Veilig betalen Veilig online bestellen en betalen
Egalinewinkel.nl bellen Advies nodig? Bel Marco!

Retourprocedure

Egaline WINKEL erkent het belang van een goede retour-service. Dat kan echter alleen als we daar allemaal correct mee omgaan.

De kwaliteit van het retourmateriaal mag op geen enkele wijze zijn aangetast. Zodat we het na inname weer opnieuw kunnen uitleveren. Producten die onvolledig, beschadigd of uit de verpakking zijn gehaald kunnen we derhalve NIET retour nemen. Tijdens vorst periodes kunnen wij vorst gevoelige producten NIET retour nemen, denk hier bij aan b.v. mortel en egaline, wij vragen om uw begrip.

Voor een goed georganiseerde retourstroom heeft Egaline WINKEL een online contactformulier beschikbaar. Via dit contactformulier is het mogelijk de retourprocedure te starten. Vermeld bij je bericht/vraag ‘retourformulier’, waarna wij je het gevraagde document toesturen. Voor een snelle en correcte afwikkeling is het belangrijk dit formulier VOLLEDIG ingevuld naar ons terug te sturen. Als na controle door Egaline WINKEL blijkt dat de retouropdracht aan alle voorwaarden voldoet, geven wij opdracht aan onze partner Transportbedrijf Van den Heuvel. de betreffende retourzending bij jou op locatie af te halen.

Een alternatieve mogelijkheid is persoonlijke afgifte van de retourgoederen bij één van de de 11 vestigingen van de Egaline WINKEL in Den Bosch, Hoofddorp,Delft Deventer ,Hengelo, Haaksbergen, Heerenveen, Hoogeveen,  Nieuwegein, Nuth, Zwolle. Ook dan geldt: eerst een volledig ingevuld retourformulier opsturen, met vermelding van de vestiging van jouw keuze. Maak van dit formulier meteen een kopie. Die heb je namelijk nodig als je de retourgoederen afgeeft bij de betreffende vestiging.
Bij het contact formulier aangeven wat u retour wil sturen , daarna nemen wij contact met u op.

Voorwaarden

Retourgoederen aanbieden binnen 14 dagen na aankoop.
De originele verpakking moet ongeopend, onbeschadigd en herbruikbaar zijn. Producten in een geopende of beschadigde verpakking accepteren wij niet.
De retourzending moet deugdelijk verpakt zijn alvorens deze te verzenden.
Bij binnenkomst in ons magazijn worden de retourgoederen beoordeeld op herbruikbaarheid.

Wijze van retour

  • Afgeven bij één van de vestigingen van Egaline WINKEL.
    Retourgoederen kunnen zonder handelingskosten worden afgegeven bij één van onze vestigingen.
  • Laten ophalen
    Onze logistieke partner Transport bedrijf Van den Heuvel haalt desgewenst je retourzending af op locatie. Voor deze service vragen wij een bijdrage in de verzendkosten. Deze bedraagt 15% van de goederenwaarde, met een minimum van € 35,00 en een maximum van € 100,00.

Gehele order retourneren

Indien men de gehele order retourneert na dat deze bezorgt is vragen wij een bijdrage van € 35,00 in de door ons voor u gemaakte transport kosten. Dit is exclusief de retour transport kosten.

Uitbetaling retourgoederen

Zijn de goederen door ons ingenomen én geaccepteerd en is je betaling bijgeboekt op onze rekening, dan volgt uitbetaling van de retourzending binnen 7 werkdagen. Eventuele verzendkosten van retour sturen worden niet door ons vergoed.
De order wordt her berekend in de webshop eventuele korting komen dan te vervallen. Komt de order na her berekening onder de € 150,00 zullen transport kosten berekend worden, dit wordt dan met de terug storting verrekend.

Annuleer procedure

Annuleren van de gehele order.

Indien men de totale order annuleert wanneer deze al is verwerkt en bij onze transporteur ligt of op
de dag van levering, dan is er eventueel een mogelijkheid om de totale order te annuleren.
De annuleringkosten bedragen €35,00 incl. btw en wordt dan verrekend met het te ontvangen
bedrag.

Als men hier gebruik van wil maken dat moet dit telefonisch overlegt worden met de Egaline Winkel
06-27033024.

Indien men de gehele order tijdig annuleert wanneer deze nog niet verwerkt is en wij hem uit het
systeem kunnen halen zijn er geen kosten aan verbonden.
Ook dit moet telefonisch overlegt worden met de Egaline Winkel 06-27033024.