Verzending en transport Gratis bezorging vanaf € 150,-
Pakket Voor 13:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis!
Veilig betalen Veilig online bestellen en betalen
Egalinewinkel.nl bellen Advies nodig? Bel Marco!

1-12 van de 16 producten

Bekijk resultaten
Filters

Gereedschap

Gebruik voor de verwerking van kwaliteitsproducten ook deugdelijk gereedschap. Dan hebben we het over de prikschoenen (of spijkerschoenen), de prikroller, de rakel, de wateremmer. Wij adviseren uitdrukkelijk om vooraf de instructies op de verpakking zorgvuldig door te nemen. En vooral niet af te wijken van de voorgeschreven mengverhouding tussen water en egaline. Dat is écht een doorslaggevende factor.

Gebruik altijd koud water in de door de fabrikant aangegeven hoeveelheid én zorg voor een emmer van de juiste grootte. Een teveel aan water (óverwateren) maakt de egaline onbruikbaar. Het (zeer goed!) mengen van egaline en water dient te gebeuren met een elektrische bouwmixer. Bestel jouw benodigde gereedschappen eenvoudig en snel bij EgalineWINKEL.nl. Bij een bestelling vanaf €150,- betaal je geen verzendkosten. Voor 13:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden.

Lees meer Lees minder

1-12 van de 16 producten

Vragen over jouw specifieke klus?

Persoonlijk advies op maat bij jouw specifieke klus. Of voor algemene vragen kan je ook bij me terecht.

Marco Loman
Eigenaar EgalineWINKEL.nl

Veel gestelde vragen

Hoeveel egaline moet ik per m2 gebruiken?

De hoeveelheid egaline die je nodig hebt kun je eenvoudig zelf berekenen. Hoeveel egaline je nodig hebt, ligt aan de ondergrond, hoe dik je de laag wilt aanbrengen (bijvoorbeeld 3mm of 5mm) en hoeveel vierkante meter je wilt gaan egaliseren.

Weet je niet precies hoeveel egaliseermiddel je nodig hebt, lees dan dit kennisbankartikel of neem contact met mij op. Wat ik graag wil weten om de hoeveelheid egaline voor je te berekenen is het type ondergrond, hoe dik de laag egaline wordt en het aantal vierkante meters van de ruimte.

Wat kan ik gebruiken voor het dichtzetten van vloerverwarming?

Voor het dichtzetten van vloerverwarming gebruik je geen egaline, maar is een reparatiemortel een stuk beter geschikt. Dit kan bijvoorbeeld met de UZIN NC 182 voor een cementgebonden ondergrond. Bij een gietvloer of fermacell raad ik aan om een epoxy dichtzetmassa te gebruiken, de UZIN KR 417.